Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

PEACH Star binder 21

Přidat recenzi

Peach - A4 - 310 listů

Výkonný kancelářský ruční vazač s děrovačem pro snadné a rychlé vytváření brožur a publikací s pružným plastovým hřbetem. Tento druh vazby je velmi lehký, jednoduše se vytváří a... více »

Kde koupit

Standa

Přidáno: 6. ledna 2012

Zakoupeno v NEJCENY.cz

Doporučuje produkt
  • Umožní sešít i tlusté materiály, navíc umožňuje vytvořit samostatné 4 díry pro A4 kroužkový blok , jednoduché vysypání děrovaného odpadu, lehká = výhodná při přenášení a uskladnění, nízká cena, umožní děrovat až 12 listů, v praxi je jednodušší a rychlejší použít méně listů (6-8), ale zvládá i 12 díky vykrajovači děr profilovanému jako vlna - tzn. díry se tvoří postupně, ne v celé délce současně, ale postupně při stisku páky.
  • Lehká - někdy při natahování kroužkové vazby je třeba přidržet celou vazačku, aby se nepřeklopila. Stačí k tomu ale druhá ruka, není to zásadní problém.

Levný a spolehlivý způsob, jak svázat různé dokumenty.

• Ano (2)
Ověřený zákazník Elbedy.cz

Anonym

Přidáno: 27. září 2010

Zakoupeno v Elbedy.cz

• Pro domácí občasné použití super.
  • Má i děrovačku na 4 díry do pořadníků. Mám ho krátce, trochu mě zajímá, kolik se na něm sešije stránek než se teda opotřebuje. Pomohla mi ukázka jak s tím pracovat na you tube.

Rozhodla jsem se pro tento vazač, abych nemusela chodit vázat do kopír.obchodu. Cena max.do 1.000,--Kč je odpovídající, za víc bych ho určitě nesháněla, (kdo nabízí za víc, chce vydělat, nevypovídá to určitě o vyšší kvalitě stroje). Když chcete investovat víc peněz, jsou jiné modely než tento. Výsledky vypadají hezky, profesionálně, snadné použití. Pro moji domácí potřebu občasného svázání je to super, jsem moc spokojená.

• Ano (5)
DilaP

nováček

DilaP

Přidáno: 13. ledna 2010

• lehký
  • levný
  • výborná a jednoduchá obsluha
  • i do polních podmínek
  • rychlejší opotřebování

Dá se použít skoro v každém prostředí a počasí. Vyzkoušeno v průběhu vojenských cvičení. Jednoduchá obsluha, naučí se každý, pracuje bez chyb, pokud je tedy nezpůsobíte záměrně. Dobrá cena vůči statním výrobkům. Dobrá konstrukce.

• Ano (9)

Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí