Nejnovější recenze ze sekce Vazače
- z krajního vazače vypadává hřbet
celkem dobrý produkt za nízkou cenu
Vazač jsem používala v zaměstnání, kde jsem s ním byla spokojena. Proto jsem si ho koupila i pro soukromou potřebu.
Skvělé provedení a velice dobře se s ním pracuje :-)
Doporučuji!
Velmi dobrý pomocník pro domácí kancelář za přijatelnou cenu.
- slušná kvalita
spokojenost s funkčnočstí výrobku doporučuji
- jednoduché ovládání
- začáteční sada zdarma (hřbety, přední i zadní desky)
- levné řešení pro domácí potřebu
- žádné jsem zatím nenašla
vazací stroj má jednoduché ovládání, kvalita ku ceně je přijatelná, levnější a zároveň kvalitní nenajdete, navíc balení obsahuje i začáteční sada, která zahrnuje kroužkové hřbety různých velikostí, přední a zadní desky
Ideální řešení pro domácí potřebu, například při studiu...
- • jednoduchost
- • praktičnost
- • cena
- • zpracování papíru noži
- • spodní miska na papírový odpad
Stroj se super, ale mám k němu "ALE" :-)
Není drahý a je praktický, což kdekdo uvítá. Vepředu zpracovává papíry pro kroužkovou vazbu (21 otvorů) a zezadu pro pořadač (4 otvory). Pokud ho však člověk krmí maximem papírů, které chce děrovat (12 kusů max), tak jsou otvory vytvářeny poměrně neprecizně, jsou zkrátka trošku oškubané, takže doporučuji vkládat méně papírů. Připomínku bych měl ke spodní misce na papírový odpad, která je umístěna v zadní části stroje. Miska je totiž bez jakékoliv pojistky, takže když na to člověk zapomene, a stroj nepřenáší "vodorovně", může rovnou vytáhnout vysavač a uklízet papírky :-) jinak hodnotím kladně :-)
- Umí vázat až 280 listů "tlustý dokument", špičkový design vazby. Ocení návrháři projektanti..
- Fantasticky promyšlené přesné nastavování uzavření kov. hřbetu.
- Vazač je při děrování stabilní, nepřevrací se, díky širokému půdorysu.
- Horní kryt se dá sklopit, lze skladovat ve svislé poloze a nezabírá místo.
- Ideální poměr cena/kvalita.
- těžko nalézt v této cenové kategorii
Navíc k již uvedenému, každý dobrý vazač děruje listy papíru ve svislé poloze stejně jako iWire 21. Proč? Svojí vlastní vahou (při sklepání v děrovací štěrbině) napomáhají tomu, že listy budou před děrováním ve správné poloze.
Vázací část stroje je perfektní. Očekávaný kroužek na vazbě je skutečně kroužkem i pro začátečnickou obsluhu.
Děrované otvory v listech papíru jsou hezké neotřepené.
Ke stroji existuje spousta spotřebáku viz. např. krouzkovavazba.cz
- Fantasticky promyšlené přesné nastavování uzavření kov. hřbetu.
- Vazač je při děrování stabilní, nepřevrací se, díky širokému půdorysu.
- Horní kryt se dá sklopit, lze skladovat ve svislé poloze a nezabírá místo.
- Ideální poměr cena/kvalita.
- nenacházím v této cenové kategorii
Navíc k již uvedenému, každý dobrý vazač děruje listy papíru ve svislé poloze stejně jako iWire 31. Proč? Svojí vlastní vahou (při sklepání v děrovací štěrbině) napomáhají tomu, že listy budou před děrováním ve správné poloze.
Děrované otvory v listech papíru jsou hezké neotřepené.
Ke stroji existuje spousta spotřebáku viz. např. krouzkovavazba.cz
zdraví zkušený uživatel :o))
Odpovídá ceně
- nenašla jsem
- nelze proděravět papír
- když už proděraví papír papír nelze vytáhnout aniž bych dírky nezpřetrhala
- po nasazení kroužkového hřbetu se packy kroužků vysmekávají z přístroje, takže nemohu nasadit papíry
nedobrý vynález
PEACH Thermal Binder PB200-60
Přidáno: 29. července 2013
(naposledy upraveno 29. července 2013)
Zakoupeno v NOBYNET
- malý
- jednoduchý
- perfektní vazba za cca 2 minuty (i s předehřevem)
- pro občasné použití vynikající
- dobrá kvalita za malou cenu
- žadné
Pro občasné použití vřele doporučuji. Svázaný dokument vypadá profesionálně a za pár korun.
- za tu cenu drahé
po 100 vazbách se totálně rozpadl
- Očekávala jsem lepší funkci,
- nedá se děrovat více jak 5 stran, při navlékání nezajíždí rozvírací svorky a to neumožňuje jednodušší navlékání. Bohužel to není uvedeno v informacích o modelu vazače.
podle obrázku se mi líbil.
čekávala jsem lepší funkci,
nedopuručila
lépe si pročtu informace,
prohlédnu si to v kamenném obchodě
GBC BINDMATE
Přidáno: 27. května 2013
(naposledy upraveno 27. května 2013)
Zakoupeno v MP Toner spol. s r.o.
- cena, kvalita
- nevím o ničem zatím
kvalitní výrobek za rozumnou cenu
- Nízká pořizovací cena
- nestabilní uchycení vazby při práci - avšak odpovídá ceně
za málo peněz málo muziky - ale pro občasnou vazbu do cca 40 listů naprosto dostačující
- zatím vše funguje
- děrování možná trochu příliš k okraji
- docela málo listů lze děrovat, což zdržuje práci
Jinak jsme spokojeni.
OK
- jednoduchá obsluha
pro vázání poznámek a písemností naprosto vyhovující :-)
Zobrazuji 221 - 240 ze 284 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...15 Další »